Магазин Шоурум Заведение Цех Склад Офис Парцел
Фабрика Магазин Офис
ПРЕДЛАГА | СДЕЛКИ | ТЪРСИ | КЛИЕНТИ

Обекти / СКЛАДОВЕ - за търговия и дистрибуция / за логистика

 

Складова база 1470м2 под наем, Варна.

Подходяща за представителство, производствена база.


Оферта: ПОД НАЕМ
Статус: СВОБОДНО ЗА НАЕМ
Обект: СКЛАДОВЕ - за търговия и дистрибуция / за логистика
Място: Варна-град
Район: р-н Владиславово
Площ: 1470 м2
Двор: 1630 м2
Наем: 4800 EUR / 9380 BGN
ДДС: Начислява се допълнително
Снимки: Актуални от обекта
ОПИСАНИЕ
Самостоятелна производствено-складова сграда, разположена в собствен двор на площ от 1630м2, с местоположение на градски булевард в р-н Владиславово.
Сградата се състои от 3 еднотипни етажа, всеки с площ от по 490м2, с размери 22м х 22м, изградени от монолитна стоманобетонна конструкция с тухлена зидария, топло/хидро изолирана. 
Имотът разполага с представително лице от 30м на булевард с промишлен и градски трафик, дворът е ограден и достъпен през 2 релсови портала с ТИР-подход, както и чрез алтернативна алея с ширина от 4.00м. Обособен е лицев паркинг от 815м2, изравнен и чакълиран, с отводняване и лампово осветление.
Централният етаж от 490м2 на базата се състои от основна зала без преградни стени, с работна височина от 5.15м, естествено осветена, достъпна от ниво паркинг чрез 2 товарни входа, всеки с ширина от по 4.00м. На етажа са обособени приемно фоайе, стълбищна клетка към втори надземен и към приземен етаж, както и зона с товарен асансьор, свързващ 3-те етажа. 
Вторият надземен етаж от 490м2 разполага с просторна работна зала, висока 2.75м, осветена и ослънчена, с обособени канцеларии, битови и санитарни помещения. Етажът е достъпен чрез товарен асансьор и пешеходно стълбище, водещо до използваема открита покривна тераса с допълнителна площ от 490м2.
Приземният етаж на сградата е достъпен както чрез асансьора и стълбището, така и през товарни врати чрез деливелацията на терена към вътрешноквартална алея за леки автомобили. С използваема височина от 2.65м, пространството е разпределено на няколко взаимно-свързани работни и спомагателни помещения.
Работните зали в цялата сграда са настилени с гладка циментова мозайка. Изградена е пожаро-известителна инсталация. Всички канцеларни и битови помещения са с монтирани климатици и структурно окабеляване. Осигурено е електрозахранване с високи мощности, както и инфраструктура за авариен генератор.
Базата е използвана от телекомуникационна компания. Имотът е обезпечен с цялостна техническа инфраструктура. Обща застроена отдаваема площ от 1470м2 върху парцел от 1630м2. Месечна наемна цена от €4800, облагаема с ДДС. Предлага се само за дългосрочно наемане.
Протокол
Top