Шоурум Склад Заведение Фабрика Парцел Кабинет Офис
Заведение Офис Склад
ПРЕДЛАГА | СДЕЛКИ | ТЪРСИ | КЛИЕНТИ

Обекти / ПРОМИШЛЕНИ БАЗИ - за логистика / за производство

 

Складова база 1320м2 под наем, Варна.

Подходящ за регионален склад, дистрибуция, хранителна борса.


Оферта: ПОД НАЕМ
Статус: СВОБОДНО ЗА НАЕМ
Обект: ПРОМИШЛЕНИ БАЗИ - за логистика / за производство
Място: Варна-предградия
Район: с. Тополи
Площ: 1320 м2
Двор: 1370 м2
Наем: 3960 EUR / 7740 BGN
ДДС: Начислява се допълнително
Снимки: Актуални от обекта
ОПИСАНИЕ
Самостоятелна част от специализирана търговско-складова база за дистрибуция на хранителни стоки. Състои се от основна складова зала на площ от 840м2 с второ вътрешно ниво от 480м2. Товаро-разтоварните процеси се обслужват от 3 ролетни врати с достъп от 90м2 покрита рампа на първо ниво и допълнителна товарна врата на второ ниво, достъпно през транспортна автомобилна рампа. Изградени са вътрешен търговски офис до входната рампа, санитарни и битови помещения, както и административен офис на второ ниво. Разположението дава възможности за допълнителен монтаж на хладилни камери, с подготвени изводи и връзки за необходимите инсталации. Складът ползва индивидуален двор с паркинг върху площ от 1370м2.
Базата е с търговска локация на главна улица, в съседство с автобусни спирки на редовен обществен транспорт, на 3 км от градската зона, в района на летище Варна. Прилежащия към имота терен е изцяло ограден, разполага с обширен бетониран плац с ТИР-подходи, изграден е собствен трафопост. 
Отдаваема застроена работна площ от 1320м2, покрита товарна рампа с площ 90м2, бетониран плац с паркинг от 1370м2. Месечна наемна цена от €3.00/м2 +ДДС за застроената площ, ползването на прилежащите външни площи е включено в цената. Обектът се отдава под наем за дългосрочно ползване. 
Протокол
Top